iladesign

A célegyenes

Miközben kóstolgattuk a terveket, nézegettük, próbáltuk elképzelni hogy ez az otthon fogad minket egy hosszú út után, még nem éreztem azt az érzést amikor az ember hátradől és örömmel, elégedettséggel tölt el amit elértünk.  

Mindeközben próbáltuk a költségeket is hozzárendelni, és gyors számítások eredményeként nagyon gyorsan jött a megoldás, amit először kényszerűségből léptünk meg, de végül kiderült, hogy ettől sokkal harmonikusabbá vált az épülettömeg. Bár ez a funkció rovására valósult meg, de úgy éreztük hogy ég így is megéri. 

No akkor íme a végeredmény.

  

A változtatás után jöttem rá mi volt a gondom az előző tervvel. Az utcai homlokzaton a garázs rész uralta a homlokzatot, az egész épületet. Így hogy ezt lecseréltük egy könnyed fa szerkezetű pergolára, sokkal letisztultabbá vált az épület.  A helyére kerültek a dolgok, most már mondhatjuk tényleg hogy célegyenesbe kerültünk, ami a tervezést illeti. Később írok még a belső terek alakulásáról, hogy miért akkora miért ott van ahová került.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!